Wahlström och Widstrand, 2022-06-23

Foto: Josephine Grebe

Camilla Grebe skriver tillsammans med sin son

Den prisbelönta författaren Camilla Grebe skriver en spänningsroman tillsammans med sin son Carl-David Pärson.

Sara Nyström, förläggare:

– Jag är så glad att äntligen få berätta att fantastiska Camilla Grebe och Carl David Pärson skriver ny bok tillsammans – Lånaren – krypande skräck och spänning i oemotståndlig förening.

Lånaren utkommer i mars 2023.

Om Camilla Grebe

Camilla Grebe är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan och var bl.a. med och startade ljudboksförlaget StorySide samt har arbetat som marknadsdirektör på Lernia och som vd för Vin & Sprits dotterbolag Amfora Vinhus. Hon har sedan debuten 2009 skrivit en lång rad hyllade och internationellt prisbelönta kriminalromaner. Hon har bla tilldelats det nordiska deckarpriset Glasnyckeln två gånger. Välkommen till Evigheten är den senaste och sjätte, fristående delen i serien.

Om Välkommen till Evigheten

Lykke Andersen – redaktör, författarhustru, tonårsmamma och, enligt omgivningen, inte ett spår våldsam – står anklagad för mord. Vad har hänt på den bohemiska familjens idylliska gård? Har det att göra med det fasansfulla som inträffade åtta år tidigare? Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissarie Manfred Olsson?

Välkommen till Evigheten är ett modernt ödesdrama och en hyllning till det mest klassiska av deckarteman: mysteriet med det slutna rummet. Vem äger sanningen? Och är det skillnad på att göra rätt och att göra det rätta?