Ät rätt Ät gott Må bra
Beställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2003-03-21
Recensionsdag: 2003-03-21
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
För miljoner läsare har läkaren Andrew Weil erbjudit en sansad och förnuftig syn på alternativmedicin, kost och hälsa. Hans nya bok är en guldgruva att ösa ur för den som vill veta vad vi bör äta för att må bra och hålla oss friska utan att för den skull avstå från bordets njutningar. Ur innehållet: Näringslärans grunder, Världens bästa och sämsta mat, Vikten - en tung fråga, Att köpa mat och äta ute, Recept, Kostrekommendationer för vanliga åkommor. Översättning av Eva TrägårdhOriginaltitel: Eating Well for Optimum Health
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2003-03-21 Originalutgåvans titel: Eating Well for Optimum Health Omslagsformgivare: Mona Rönningen Antal sidor: 342 Mått: 110 x 178 x 22 mm Vikt: 182 g Format (utgivningsdatum): Pocket, 9789146202066 (2003-03-21)