Tassajaras brödbok

Edward Espe Brown
Köp boken

Utgivningsdag: 1998-09-08
Recensionsdag: 1998-09-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En sensuell och rolig bok om konsten att baka bröd: matbröd, kakor, pannkakor och desserter. Författaren är zenpräst och har varit kock på det zenbuddistiska klostret Tassajara i Kalifornien. Här delar han med sig av klostrets recept, en varierande rikedom från jordens alla hörn - från det italienska kökets focaccio till tibetanska kornbröd eller grekisk halvah. Nyutgåva.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-08 Genre: Mat & dryck Översättare: Kristina Hagström, Gunilla Lonaeus-Tralla Originalutgåvans titel: The Tassajara bread book Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 150 x 225 x 13 mm Vikt: 314 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789146172161 (1998-09-08)

Tassajaras brödbok

Edward Espe Brown
Köp boken

Utgivningsdag: 1998-09-08
Recensionsdag: 1998-09-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En sensuell och rolig bok om konsten att baka bröd: matbröd, kakor, pannkakor och desserter. Författaren är zenpräst och har varit kock på det zenbuddistiska klostret Tassajara i Kalifornien. Här delar han med sig av klostrets recept, en varierande rikedom från jordens alla hörn - från det italienska kökets focaccio till tibetanska kornbröd eller grekisk halvah. Nyutgåva.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-08 Genre: Mat & dryck Översättare: Kristina Hagström, Gunilla Lonaeus-Tralla Originalutgåvans titel: The Tassajara bread book Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 150 x 225 x 13 mm Vikt: 314 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789146172161 (1998-09-08)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare