Tassajaras brödbok
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1998-09-08
Recensionsdag: 1998-09-08
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
En sensuell och rolig bok om konsten att baka bröd: matbröd, kakor, pannkakor och desserter. Författaren är zenpräst och har varit kock på det zenbuddistiska klostret Tassajara i Kalifornien. Här delar han med sig av klostrets recept, en varierande rikedom från jordens alla hörn - från det italienska kökets focaccio till tibetanska kornbröd eller grekisk halvah. Nyutgåva.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1998-09-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Gunilla Lonaeus-Tralla, Kristina Hagström Originalutgåvans titel: The Tassajara bread book Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 150 x 225 x 13 mm Vikt: 314 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789146172161 (1998-09-08)