Kärlek, mat & missöden
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2005-03-10
Recensionsdag: 2005-03-10
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
"Hon hade aldrig förut ätit sådan mat. Nej: hon hade aldrig ätit förut."
Den charmige romaren Tomasso förför den vackra amerikanska Laura med de mest utsökta måltider. Men vad läsaren vet men inte Laura är att Tomasso är kypare, inte kock. Den som i hemlighet lagar maten är hans bäste vän Bruno, den försynte med den stora näsan, en poets själ och en glödande passion för Laura. En varm och rolig berättelse om kärlek, Rom, sex och mat - en gastronomisk komedi som får det att vattnas i munnen på läsaren
Anthony Capella är en matentusiast som fann mycket nöje i att utforska det italienska köket inför denna bok. Han har hustru och tre barn och är bosatt i London och Oxford men reser varje år runt i Italien. Detta är hans första roman.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2005-03-10 Genre: Skönlitteratur och relaterande ämnen Översättare: Kerstin Törngren Originalutgåvans titel: The Food of Love Originalutgåvans utgivningsår: 2001 Omslagsformgivare: Lilian Bäckman Thema-kod: Skönlitteratur: allmänt Antal sidor: 307 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146203063 (2005-03-10); Pocket, 9789146214250 (2006-02-17)