Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Crimetime Gotland – hela programmet

2017-07-10

Här kan du boka festivalpass
Här ser du programmet dag-för-dag
Här kan du ladda ner hela programmet 

Tredje gången gillt. Nu gör vi det igen. Sveriges största deckarfestival! Crimetime Gotland började med en längtan från både författare och bokförlag att skapa en stor mötesplats för alla som gillar deckare, thriller, skräck, barnmysterier och annan spänningslitteratur. Personliga samtal, upplevelser och möten med er bokläsare i centrum.                            

I år medverkar över 50 aktuella deckarförfattare från Sverige, Skandinavien och resten av världen. Och vi välkomnar stjärnor från fler länder än någonsin tidigare: Thrillerförfattaren Gregg Hurwitz från USA, omtalade debutanten Jane Harper från Australien (hennes kriminalroman Hetta är en av mina absoluta favoritböcker i år!), Elly Griffiths, England, Emma Donoghue, Irland, Mikko Porvali, Finland och Unni Lindell och Torkil Damhaug från Norge. Därtill svenska favoriter som Lars Kepler, Camilla Läckberg, John Ajvide Lindqvist, Jens Lapidus, Håkan Nesser, Sofie Sarenbrant, Denise Rudberg, Emelie Schepp och många fler.
Carina Nunstedt, festivalchef

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm