Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Winterson, Björk och Lundberg på Littfest i Umeå

2015-03-13

Jeanette Winterson som i dagarna kommer ut på Wahlström & Widstrand med sin senaste bok "Skymmningsporten" medverkar på Littfest i Umeå. Bland de många intressanta gästerna finns även Nina Björk och Kristian Lundberg. 

Bland de många intressanta programpunkterna finns exempelvis:

Fredag: Kristian Lundberg och Nina Björk samtalar med Johan Hilton om ett Sverige som har vänt de svagaste ryggen. Är det här vårt land? Vad händer med ett land där människovärdet långsamt urholkas? Samtalet äger rum på Idun, klockan 14:00 på fredagen.

Lördag: Den brittiska författaren Jeanette Winterson kommer på lördagen framträda på Idun, klockan 11:30. Under våren är hon Sverigeaktuell med romanen Skymningsporten. När hon för första gången besöker Umeå är det för att samtala om sitt skrivande liv. Samtalspartner är Stefan Ingvarsson.

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm