Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Jeanette Winterson hedersgäst på Littfest 2015

2015-02-10

Jeanette Winterson är en av 2015 års hedersgäster på Littfest, Umeås internationella litteraturfestival. Winterson är aktuell med "Skymningsporten".

Den engelska författaren, journalisten och aktivisten Jeanette Winterson är en av hedersgästerna på Littfest 2015. Den flerfaldigt prisbelönade Winterson, som även tilldelats riddarorden Brittiska imperieorden för sin litterära tjänst, är aktuell med boken Skymningsporten.

Littfest är Umeås internationella litteraturfestival och pågår i år 12-14 mars. Biljetterna till festivalen kostar 100 kronor per dag och går att köpa via biljettcentrum.com samt Din Bok, Bokcafé Pilgatan och h:ströms i Umeå.

Jeanette Winterson har även skrivit bland annat Varför vara lycklig när du kan vara normal?, Stengudarna och PowerbookWintersons självbiografiska debut Det finns annan frukt än apelsiner har filmatiserats och visades på svensk TV våren 1991.

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm