Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Jens Lapidus medverkar i premiäravsnittet av podcasten Speaking of Stories

2015-12-08

Idag släpps det första avsnittet av Speaking of Stories, en podcast signerad Bonnierförlagen. I premiäravsnittet möts Jens Lapidus och Ryan Gattis.

Idag släpps det första avsnittet av podcasten Speaking of Stories. I podcasten möts en utländsk och en svensk författare, vars världar på något vis går in i varandra, för att tala om gemensamma nämnare såväl som olikheter och aktualiteter. Samtalet tar avstamp i en gemensam nämnare, men åt vilket håll det sedan går avgörs i stunden. Inget manus, inga direktiv.  

I första avsnittet möts Jens Lapidus, aktuell med STHLM DELETE, och den amerikanske författaren Ryan Gattis. Liksom Jens Lapidus skildrar Ryan Gattis gängkultur och utanförskap, men kulisserna utgörs av Los Angeles under upploppen 1992, medan Jens Lapidus skildrar Stockholm. 

Lyssna på första avsnittet med Jens Lapidus och Ryan Gattis:


#SoStories

Läs hela pressmeddelandet ”Premiär för podcasten Speaking of Stories”

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm