Christina Stielli i P4 Extra - Wahlström & Widstrand
Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Christina Stielli i P4 Extra

2013-09-30

Lyssna på intervjun med Christina Stielli som sändes i P4 den 26 september.

I torsdags intervjuades Christina Stielli direkt från Bokmässan i Göteborg för programmet P4 Extra.

Christina Stielli är aktuell med boken Allt för din skull.

Lyssna på intervjun här >>

Om boken:
Karoline är noga med att be till Gud innan hon somnar. Hon ber att han aldrig ska ta sin hand ifrån henne, att han ska förlåta henne för allt så att hon inte är en syndare. Hon är noga med att be rätt. Hon försöker göra allt rätt, precis som mamma och Gud vill. Det är lätt när man är liten och söt, men när Karolines kropp växer och känslorna pirrar tvingar mamma henne att skyla sig.

Allt för din skull är en berättelse om längtan efter och rädsla för kärlek. Om att bli vuxen och att våga bryta sig loss. Och om hur det kan vara att göra detta i en strängt religiöst och kontrollerande församling.

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm