Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Uppsala läser Vägen mot Bålberget

2013-04-11

Therése Söderlinds roman Vägen mot Bålberget har utsetts till den bok som projektet Uppsala läser arbetar med kommande höst.

Författarfoto Therése Söderlind Bokomslag Vägen mot Bålberget

Uppsala läser är en offentlig stadsbokcirkel med flera författarträffar och andra aktiviteter kring den aktuella boken. Projektet startade hösten 2012. Idén kommer ursprungligen från Chicago, där man startade med att läsa Harper Lees roman To kill a mocking bird. Inspiration för Uppsala har också varit motsvarande projekt i Stockholm.

Projektet lanseras den 15 maj. Därefter kommer uppsalaborna få hela sommaren på sig att läsa Vägen mot Bålberget. Under hösten kommer det vara träffar kring boken på Uppsala Stadsbiblioteket där Therése Söderlind själv kommer att medverka.

Läs mer på unt.se >>

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm