Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Magnus William-Olsson på Stockholms Stadsbibliotek

2013-12-01

Tidigare i höst besökte Magnus William-Olsson Poesibazaren på Stadsbiblioteket i Stockholm. Lyssna på framträdandet här.

Här kan du lyssna när Magnus William-Olsson berättar om sin relation till den grekiska poesin, medeltida diktformer, och sexualitet som kamp och njutning, utan murar. Och om hur poesin kan vara det kanske enda sättet vi har att förstå något om vad människan egentligen är - därav titeln på boken: Homullus absconditus.

Om boken:

Till skillnad mot Magnus William-Olssons senaste skönlitterära böcker som kommit till snabbt och rusigt, är den nya diktsamlingen resultatet av ett arbete under sju års tid och ett syskon till Biografía (2000) och Ögonblicket är för Pindaros ett litet rum i tiden (2006). De här dikterna är övervägda, elaborerade och prövade i relation till hans syn på poesin.

Läs mer här >>

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm