Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Jonas Karlsson i Babel

2013-11-21

Jonas Karlsson medverkar i sista avsnittet av Babel i SVT där han läser ur sin senaste roman God Jul.


Babel avslutar säsongen med författaren och skådespelaren Jonas Karlsson i studion. I programmet läser han ett stycke ur sin senaste bok God Jul och berättar om arbetet på Dramaten som han menar har vissa likheter med verksamheten på ett Kommunhus.

 

I Jonas Karlssons finurliga julhälsning skildrar han med sin sedvanliga pricksäkerhet och med ett stort mått av humor kontorslivets vedermödor under några hektiska veckor i december.

Det lackar mot jul i kommunhuset och ledningen diskuterar hur de ska kunna göra något festligt med husets fasad. Trots nedskärningar och stundande eventuella varsel är alla överens om att det vore trevligt att i år överraska med en spännande julhälsning för att sprida lite glädje till kommuninvånarna. Något speciellt och lite extra läckert, dock med noggranna krav på nollbudget.

Läs mer om boken här >>

 

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm