Se trailern till Simmaren av Joakim Zander - Wahlström & Widstrand
Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Se trailern till Simmaren av Joakim Zander

2013-10-22

Joakim Zanders Simmaren är en modern spänningsroman, full av action och överraskande vändningar i en värld av skiftande allianser och tvivelaktiga överenskommelser. Se trailern här.

Om Simmaren
En feberhet natt i åttiotalets Damaskus överger en amerikansk spion sitt nyfödda barn. Det är ett svek han aldrig kan försonas med och han inleder en flykt undan sitt förflutna som kommer att ta honom till Beirut, Afghanistan och Irak. Vart som helst där faran och stressen låter honom glömma. Trettio år senare kommer den svenska juristen Klara Walldéen och hennes före detta pojkvän Mahmoud av misstag över information som gör att de finner sig jagade genom ett vintrigt Europa där gränserna mellan länder blivit lika porösa som de mellan vän och fiende, sanning och lögn. Trådarna vävs samman en stormig julaftonsnatt i den östgötska skärgården där det förflutna obönhörligen kommer upp till ytan.

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm