Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Yukiko Duke hyllar Johan Theorins Rörgast i Gomorron Sverige

2013-10-02

När Yukiko Duke recenserade Johan Theorins nya deckare Rörgast i Gomorron Sverige var lovorden många. "står ut helt och hållet i den svenska deckarfloden (…) En mycket stark 4:a, en alldeles utmärkt roman, faktiskt.” , sa hon i sin recension. Se klippet här nedan.   

Om Johan Theorins Rörgast

Äntligen är den här, den fjärde och avslutande boken i Johan Theorins Ölandssvit!
Solen steker den kalkvita ön, men semesterparadiset döljer mörka hemligheter.

Det är tryckande varmt när turisterna anländer för att fira midsommar på Öland. Men en av besökarna har vänt hemåt för att kräva betalning för en mycket gammal skuld, och han lämnar död och skräck efter sig i sommarnatten. I myllret av människor är det bara den gamle skepparen Gerlof som börjar ana vem hemvändaren är, och varför hans mål är att hämnas på en hel släkt. Han har mött mannen förut, i ungdomen, när de båda stod på kyrkogården och plötsligt hörde knackande ljud från en nygrävd grav ...

Johan Theorin har alltsedan debuten med Skumtimmen 2008 etablerat sig som en av våra mest originella och hyllade spänningsförfattare.

  • Sveavägen 56
  • Box 3159
  • S-103 63 Stockholm