Meny
Sök på Wahlström & Widstrand
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Agnes hjärta Edward

Köp

Agnes är gift med Ragnar och mor till Kim och Noah och hon vill leva även om det gör ont – för att få veta vad det är för skillnad på bra ont och dåligt ont.
    Ragnar är tjugo år äldre än sin hustru, rik som ett troll och Agnes är som förhäxad av hans händer. Ragnar vill Agnes väl, det är hela hemligheten.
    En dag kommer konstnären Edward i Agnes värld. Visst ser Ragnar vad som håller på att hända men han och Anges har aldrig levt som andra och vad kan han göra? Och vad i hela fridens namn kan Agnes göra? Lever hon inte nu tar livet kanske slut och då blir bara en gravsten med versmått om plikt och taktkänsla kvar av henne.
    Så Agnes släpper och faller, hon faller och faller, som i Underlandet, fast så många runt omkring gör vad de kan för att rädda henne.

Lina Forss roman är befriad från konventioner och gott uppförande. Med en alldeles egen röst berättar hon en vacker och smärtsam kärlekshistoria om Agnes – Agnes som plockar morötter i guldskor, som badar i havet i november när hon borde knulla med den hon längtar efter, som är barn till sina barn och som skrämmer livet ur sin terapeut.

Recensionsdatum 2015-01-02

Författaren bloggar

Författarens blogg
Mer om...
 • Författare

  Lina Forss
 • Recensionsdatum:

  2015-01-02
 • ISBN:

  9789146228295
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Utgivningsår:

  2014
 • Illustratör:

  Pia Dunér
Författaren
Lina Forss

Foto: Ulrica Zwenger

Lina Forss

Vad ville du bli när du var liten? Jag ville bli journalist, fast det verkade jobbigt så jag ändrade till författare. Jag gillar inte jobbigt, skulle aldrig dra igång en presidentsvalskampanj eller göra något som inte går att ändra på utan att det blir ännu värre. Författare kan ändra hela tiden, ingenting behöver vara äkta eller sant eller heligt bara det är trovärdigt och fullt rimligt. Jobbigt? Hutlöst jobbigt! Att sätta fart på ett romanbygge är som att stirra på Kinesiska muren och veta att du kommer att få skoskav. Jag är nog inte lika lat som jag trodde att jag var. När började du...

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Illustratören
Mer om...
 • Sveavägen 56
 • Box 3159
 • S-103 63 Stockholm