Fiskarens kokbok

Charlotte Jenkinson
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-09-21
Recensionsdag: 2007-09-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.

Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.

I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.

Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.

Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-09-21 Genre: Mat & dryck Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 218 x 248 x 19 mm Vikt: 747 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146217312 (2007-09-21)

Fiskarens kokbok

Charlotte Jenkinson
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-09-21
Recensionsdag: 2007-09-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.

Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.

I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.

Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.

Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-09-21 Genre: Mat & dryck Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 218 x 248 x 19 mm Vikt: 747 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146217312 (2007-09-21)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare